Smältugnsgatan 2, 432 32 Varberg

info@ahbos.se

0706-58 06 84

Stensättning

Stensättning varberg

AH Bygg & Service kan det mesta inom stensättning och åtar sig både små och stora projekt. Om du till exempel vill ha en vacker uppfart, uteplats eller trädgård så är anläggning av marksten och plattor ett utmärkt val. Stensättning är ett relativt enkelt sätt att förvandla ett trist område och kan hjälpa dig att lyfta både hem och trädgård.

Vi har resurser att hjälpa dig med planering, projektering, förarbete och stensättning. Kort sagt – vi finns vid din sida hela vägen fram till den färdiga stensättningen.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda? Tveka inte att kontakta oss på telefon eller via e-post. Vi svarar gärna på dina frågor och ser framemot att få hjälpa dig att skapa en vacker stensättning som är perfekt för dig och din fastighet.

Erfarna stenläggare hjälper dig med ditt projekt

Våra erfarna stenläggare använder sig alltid av professionell utrustning och har naturligtvis som målsättning att alla projekt ska bli så lyckade som möjligt. AH Bygg & Service har omfattande kunskaper när det gäller olika sorters marksten och ger gärna råd om du inte vet vad som passar bäst hos dig. Vi är måna om att du ska få en så låga kostnader som möjligt och att din stensättning blir som du föreställt dig. Helst vill vi att dina drömmar överträffas!

Det är visserligen möjligt att i vissa fall göra stensättningen själv, men görs den inte korrekt så kan det leda till kostsamma problem i framtiden. Ta det säkra före det osäkra och anlita oss på AH Bygg & Service.