Smältugnsgatan 2, 432 32 Varberg

info@ahbos.se

0706-58 06 84

Renovering kök

Renovering av kök I varberg

Har du börjat fundera på renovering av kök? Köket är ett av de viktigaste rummen i ett hem och många betraktar det som en plats där man umgås, äter mat och kopplar av. För att man ska trivas i ett kök så är det väldigt viktigt att det är funktionellt och hemtrevligt.

En köksrenovering kan betyda olika saker och det vanligaste är förmodligen att byta ut inredningen och/eller köksluckorna. Det kan även handla om att sätta upp fräscht kakel på väggen, att installera vitvaror eller att lägga in nytt golv.

Låt våra kunniga snickare hjälpa dig med renoveringen av ditt kök

En del väljer att göra köksrenoveringen själva, men vi rekommenderar att du anlitar oss på AH Bygg & Service. Vi vet hur man renoverar ett kök så att det blir funktionellt, snyggt och håller i många år.

AH Bygg & Service har många års erfarenhet av att renovera kök. Våra kunniga snickare utför köksrenovering med stor noggrannhet och är naturligtvis lyhörda för dina önskemål. Tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information om oss!

Öka chanserna till en lyckad köksrenovering

Att renovera kök är ett stort projekt och det är mycket som ska klaffa för att det ska bli ett lyckat slutresultat. Här är några tips som kan öka chanserna att du blir nöjd med ditt kök:

  • Planering – fundera på vilka behov köket ska uppfylla..
  • Hitta inspiration – Låt dig inspireras av till exempel tidskrifter, inredningsbloggar och andras hem.
  • Ekonomi – när du börjat få ett hum om hur du vill att köket ska se ut är det dags för nästa steg – budget. Fundera på vad köket får kosta och vad som är viktigt för dig.
  • Mät och gör skisser – förverkliga dina tankar genom att skissa och mäta. Pröva dig fram och ta sedan med dig dina skisser till oss på AH Bygg & Service.
  • Detaljer – ett kök får gärna vara personligt och detaljer kan hjälpa till med att uppnå detta. Välj till exempel handtag, skåpsluckor och bänkskivor utifrån din smak.