Smältugnsgatan 2, 432 32 Varberg

info@ahbos.se

0706-58 06 84

Renovering Badrum

Ta reda på vad som gäller vid badrumsrenovering

Det är viktigt att vara medveten om de regler som finns kring hur ett våtrum får byggas och renoveras. Om ditt badrum är gammalt så behöver du inte tänka på att skaffa bygglov. Planerar du däremot att bygga ett badrum i fritidshuset eller i en tillbyggnation så måste du göra en bygganmälan hos din kommun.

Noggrann planering – avgörande för att renoveringen av ditt badrum ska bli lyckad

Renovering av badrum är för det mesta stora projekt där misstag är dyra att åtgärda. När du anlitar oss på AH Bygg & Service så kan du vara säker på att arbetet blir utfört med omsorg och effektivitet. Vi har renoverat många badrum under årens lopp och ställer höga kvalitetskrav på allt vi gör.

Badrumsrenovering kräver mycket planering för att resultatet ska bli så lyckat som möjligt. Se över dina behov och vilken utrustning du vill ha i badrummet innan du anlitar en byggfirma. Om du känner dig osäker så hjälper vi på AH Bygg & Service dig gärna med råd och tips.

Vi rekommenderar att du börjar ditt byggprojekt med att göra en väl genomtänkt budget. Det gör att du får bättre kontroll över kostnaderna och förhoppningsvis att du slipper oväntade utgifter. Tänk på detta när du planerar din badrumsrenovering:

  • Gör en lista över dina behov.
  • Fundera på var det till exempel ska finnas lampor, elluttag, krokar och hyllor. Mät noga och gör en planritning.
  • Bestäm vilken stil du vill ha. Tänk på att dina val kan påverka slutkostnaden.
  • Ventilationen får inte glömmas bort.
  • Ta in offerter från olika företag och jämför.