Smältugnsgatan 2, 432 32 Varberg

info@ahbos.se

0706-58 06 84

Måleri varberg

Måleri varberg

Behöver du hjälp med måleri i Varberg? Kanske är ditt hus eller dina rum slitna och i behov av måleriarbeten? Vet du inte hur man gör arbetet eller räcker inte tiden till? Hör av dig till oss! Vi kan hjälpa dig med i stort sett vad som helst inom måleri.

Ett brett utbud av tjänster inom måleri

AH Bygg & Service har gedigen erfarenhet av måleriarbeten och kan därför erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi åtar oss det mesta inom invändigt och utvändigt måleri och utför till exempel:

  • Fönstermålning
  • Nymålning
  • Ommålning
  • Tapetsering

Toppresultat med helhetsansvar

Tack vare vår kompetens spelar det ingen roll om ditt projekt är litet eller stort. Vi tar helhetsansvar för ditt måleriprojekt och lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med vårt arbete.

Många väljer att måla själva, men vi rekommenderar att du anlitar oss för att garanterat få toppresultat. Vi ökar chanserna att målningen blir av hög kvalitet och att den håller i många år. AH Bygg & Service arbetar professionellt och med kunden i fokus.

Erfarna och noggranna målare

Styrkan i vårt måleri är definitivt vår duktiga målare som alltid utför alla arbeten med stor noggrannhet och effektivitet. Vi är måna om våra kunder och anpassar oss naturligtvis efter dina behov och önskemål.

Alla målare som arbetar hos AH Bygg & Service arbetar alltid med noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet och arbetar naturligtvis med professionell utrustning. Vi hjälper dig gärna att välja rätt nyans på färger och passande tapeter om du vill.

Utvändigt måleri ger ditt hus ett stort lyft och ger ett välkomnande intryck. Vill du ha hjälp med invändigt måleri står vi till tjänst även med det. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hjälper dig med dina frågor

Känner du dig villrådig och vet inte vad som behöver göras? Vet du inte vilken kulör du vill ha på till exempel dina väggar? AH Bygg & Service hjälper dig gärna – tillsammans ser vi till så att dina drömmar uppfylls. Oavsett om det gäller invändigt måleri av exempelvis väggar eller tak eller utvändigt måleri som exempelvis fasadmålning.

AH Bygg & Service vänder sig till både privatpersoner och företag i Varberg med omnejd. Kontakta oss gärna för mer information, ett förutsättningslöst samtal och en kostnadsfri offert.